RESERVEER - RESERVEER -

Club

Je vindt ons op domein Kouterslag, gelegen in de groene buffer tussen de E40 en de Brusselsesteenweg. Het sport- en recreatiedomein heeft veel in petto.

Naast padel is er ook plaats voor tennis, voetbal, beachvolley, petanque en minigolf. Je kan lopen op de Finse piste of werken aan je lichaam in de outdoor fitness. Je kan er zelf je hengel uitwerpen in onze visput. De kleinsten kunnen zich uitleven in de speeltuin, het speelbos of het skatepark.

Honger of dorst? In onze automaat vind je een uitgebreid assortiment aan snacks en drankjes. Van woensdag tot en met zondag kan je bovendien terecht in bistro Carpe Diem waar Dirk je met open armen zal ontvangen.

Je uitrusting vergeten? Relax! We bieden rackets, ballen en grips aan via onze padelautomaat.

Geen padelclub zonder een padelschool! 
Mathieu Snauwaert, een gevestigde waarde in de Gentse padelscene, is dé expert van onze padelschool Melle. Hij werkt samen met gediplomeerde lesgevers die kleine groepjes trainen, rekening houdend met niveau en leeftijd. Succes gegarandeerd!

Kwaliteit maakt het verschil: onze 3 overdekte premium vision dubbelterreinen zijn aangelegd door Tomaspor uit Brugge. De mat is vervaardigd uit 14 mm kunstgras met gekrulde vezel van NAMGRASS. Ieder terrein is voorzien van 8 lineale led lampen van 200W.

Een partijtje padellen met je vrienden is zo gefixt. Padelclub Melle is elke dag open van 7 tot 23u. - weer of geen weer! Onze 3 overdekte dubbelterreinen bieden 100% speelzekerheid, 365 dagen per jaar. Reserveer nu snel en eenvoudig via de Playtomic app.

Onze troeven

Gemeente Melle investeert ook volop mee in de toekomst van de site. Zo staat de (her)aanleg van de toegangswegen, de parking en een multisportkooi op het programma.

Padelclub Melle is vlot bereikbaar met auto, fiets én openbaar vervoer. Er is een ruime en gratis parking vlakbij de terreinen. Bushalte Melle Ovenveldstraat en Melle Station liggen op wandelafstand.